Hyvinvointia ja liikuntaa

admin

Meidän tehtävämme ER-tuessa ja Kettu Markkinoinnissa on tuottaa ja löytää sisältöä, niin asiakkaidemme sivuille kuin omille teemasivuillemme. Osa sisällöstä tulee omista lähteistämme ja omilta toimittajiltamme, joissain tapauksessa vieraskynäilijöiltä. Osa sisällöstä tulee lehdistötiedotteista eri lähteistä ja osalla sivuista on osioita, joiden sisältö on RSS-syötteelle muualta verkosta tulevaa sisältöä

Liikunta ja urheilu ovat yksi kiinnostuksen aiheemme ja niitä käsittelemme niin Ykkös-Lohjan liikunta- ja urheiluosioissa, mutta eritoten kahdella erikoisteemasivustolla: sportting.fi sekä hyvinvointi.pro

sportting.fi

Liikuntaa ja urheiluun eri muodoissa kohdentunut sportting.fi on vuoden 2018 alussa verkostoomme lisätty sivusto, joka vielä hakee muotoaan varmasti koko vuoden 2018 ajan ja uskoaksemme löytää oman paikkansa ja sisältönsä vuoden aikana. Sivustolla on perusuutisointina hyvä otanta Suomen urheilu-uutissivustojen sisältöä RSS-syötteinä.

hyvinvointi.pro

Hyvinvointisivuston ajatuksena on tarjota alueellisille hyvinvoinnin ja terveydenalan toimijoille alusta, jolla tulla esille. Tämäkin sivusto on aloitettu vuoden 2018 alusta ja maaliskuun ensimmäisen viikon kääntyessä seuraavalle viikolle, on tälle sivustolle saatu liitettyä muutama paikallinen toimija, mutta artikkeli sisältö on pitkälti meidän omaa sisältöä sekä RSS-syötteillä sopivista lähteistä tulevaa uutis- ja ajankohtaista luettavaa. Hyvinvoinnin pohja muodostuu monesta eri asiasta kuten hyvästä ravinnosta, liikunnasta, riittävästä unesta ja stressinhallinnasta. Syömällä terveellisesti ja monipuolisesti voi lisätä omaa hyvää oloa ja terveyttä. Sivuston artikkelit käsittelevät mm näitä aiheita ja paljon muuta.

RSS-syöte

RSS-syötteet sisältävät ainakin otsikon ja URL-osoitteen. Monet palvelut tarjoavat feedissään esimerkiksi koko uutisen sisällön. RSS-sisällön käyttäjät käyttävät ohjelmia, joita kutsutaan lukijoiksi. Käyttäjä tilaa syötteen antamalla lukijalleen linkin syötteeseen, jonka lukijaohjelma voi sitten tarkistaa uuden sisällön varalta. Jos uutta sisältöä on tullut edellisen tarkistuksen jälkeen, lukijaohjelma hakee kyseisen sisällön ja näyttää sen käyttäjälle. Erillisten lukijaohjelmien, kuten Amphetadeskin, Akregatorin ja Bloglinesin lisäksi RSS-syötteitä voi lukea mm. Google Chrome-, Firefox-, Safari-, Opera-, OmniWeb-, Flock- ja Internet Explorer -selaimilla.

Kettu Markkinointi

Kettu Markkinointi on perustettu 1.8.2015 Kettu Julkaisut Oy:n aputoiminimeksi. Kettu Markkinointi jatkaa ER-tuen toimintoja uusin kokonaisuuksiin ja osittain uusin voimin.

Toimitamme palveluita sekä yksittäisille yrittäjille, kouluille, pienille ja keskikokoisille yrityksille. Toimittamamme palvelut ovat markkinointiin ja mainontaan suuntautuneita, mutta emme ole mainostoimisto, eli meillä ei ole AD/COPY henkilöitä. Verkostomme sisältää ammattilaisia kuitenkin myös mainostoimistoista ja teemme niiden kanssa yhteistyötä, mikäli asiakasprojektit sellaista tarvitsevat.

Yrityksen toiminta pohjautuu yrityksen toimitusjohtaja Kari Oksasen yli 25 vuoden kokemukseen ja toimintaan markkinoinnin, mainonnan ja julkaisutoiminnan parissa – yrityksen henkilökunnalla on kokemusta sisällöntuotannosta moniin medioihin alkaen vanhasta kunnon paperista nykyisiin sosiaalisen median kanaviin.