Laajakaista ja yrityksen nettiyhteydet Suomessa 2023

admin

Yrityksen nettiyhteydet ovat tärkeä osa yrityksen toimintaa, sillä ne mahdollistavat tehokkaan tiedonsiirron, nopeat verkkosovellukset ja sujuvan verkkoviestinnän. Yrityksen tarvitsema laajakaistan nopeus ja ominaisuudet riippuvat yrityksen toimialasta ja sen tarpeista. Tässä joitakin seikkoja, jotka yrityksen kannattaa huomioida valitessaan laajakaistaa:

 1. Nopeus: Yrityksen laajakaistan nopeus riippuu sen verkkosovellusten vaatimuksista. Esimerkiksi videokokoukset, videoiden lataaminen ja verkkosovellukset voivat vaatia nopean laajakaistan, kun taas pelkkä sähköpostin käyttö ja tiedostojen siirto voivat toimia hitaammallakin yhteydellä. Yrityksen kannattaa valita riittävän nopea laajakaista, jotta sen verkkosovellukset toimivat sujuvasti ja tehokkaasti.
 2. Stabiilius: Yrityksen laajakaistan tulee olla stabiili, jotta se ei katkeile tai hidastele. Yritys tarvitsee vakaan yhteyden, joka toimii luotettavasti ympäri vuorokauden.
 3. Turvallisuus: Yrityksen laajakaistan tulee olla turvallinen, jotta sen verkkoliikenne on suojattu ulkopuolisilta hyökkäyksiltä ja uhilta. Laajakaistan tulisi tarjota tietoturvaratkaisuja, kuten palomuurin ja virustorjunnan.
 4. Käytettävyys: Yrityksen laajakaistan tulee olla käyttäjäystävällinen, jotta sen käyttö on helppoa ja sujuvaa. Laajakaistan käyttöliittymän tulisi olla selkeä ja intuitiivinen.
 5. Asiakastuki: Yrityksen laajakaistalta tulisi saada hyvää asiakastukea, jotta mahdollisiin ongelmatilanteisiin voidaan reagoida nopeasti ja tehokkaasti. Hyvä asiakastuki tarjoaa yritykselle lisäturvaa ja luottamusta.

Näiden seikkojen huomioiminen auttaa yritystä valitsemaan sopivan laajakaistan, joka vastaa sen tarpeita ja toimii tehokkaasti yrityksen toiminnan tueksi.

Hyvä ja nopea laajakaista auttaa myös yrityksen digimarkkinoinnissa ja esimerkiksi sosiaalisen median ja yrityksen verkkosivujen päivittämisessä.

Vapaa-aika ja suoratoisto

Suomessa on myös tarjolla erilaisia kotimaisia suoratoistopalveluita, kuten Elisa Viihde, C More ja Ruutu, jotka tarjoavat suomalaisille kuluttajille suosittuja kotimaisia tv-sarjoja, elokuvia ja muita viihdetarjouksia.

Tässä on joitakin suosittuja suoratoistopalveluja ja niiden tarjoamia sisältöjä:

 • Netflix: Elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja, animaatioita, stand-up-koomikkoja
 • Amazon Prime Video: Elokuvia, televisiosarjoja, urheilua, dokumentteja
 • Disney+: Disney-elokuvia ja -sarjoja, Marvel-elokuvia ja -sarjoja, Star Wars -elokuvia ja -sarjoja, National Geographic -dokumentteja
 • HBO Nordic: Televisiosarjoja, elokuvia, dokumentteja, stand-up-koomikkoja
 • Viaplay: Televisiosarjoja, elokuvia, urheilua, dokumentteja, lasten ohjelmia
 • CMore: Televisiosarjoja, elokuvia, urheilua, dokumentteja, lasten ohjelmia
 • YouTube: Videoita eri kategorioista, kuten musiikki, vlogit, elokuvat, televisiosarjat, urheilu, opetusohjelmat ja paljon muuta.
 • SkyShowTime: SkyShowtime on uusi suoratoistopalvelu, joka tarjoaa parasta viihdettä, suurimpia menestyselokuvia ja sarjoja yksinoikeudella. Tutustu maailmankuulujen studioiden uutuuksiin ja suosikkeihin.
 • YLE areena, elokuvia, sarjoja dokumentteja – sarjoissa paljon brittisarjoja kuten Tukahduttava Rakkaus
 • MTV Katsomo ja suomalaiset sarjat kuten Mari Veitola Doc

Vastaa