Markkinointi artikkeleilla: uusia asiakkaita yritykselle

admin

Miksi kirjoitamme asiakkaillemme artikkeleita? Vastaus piilee hakukoneissa. Suurin osa potentiaalisista asiakkaista ei ole vielä päättänyt ostopaikkaansa, joten näkyvyys netissä on avainasemassa.

Kolme ensimmäistä orgaanista hakutulosta keräävät suurimman huomion. Haluatko yrityksesi mukaan tähän kärkikolmikkoon? Artikkelimarkkinointi on tehokas tapa parantaa näkyvyyttäsi. Lue lisää ja ota ensimmäinen askel kohti parempaa näkyvyyttä.

Artikkelimarkkinoinnista

Artikkelimarkkinointi on nykypäivän digitaalisessa maailmassa yhä tärkeämpi työkalu yrityksille, jotka haluavat erottua kilpailijoistaan, lisätä bränditietoisuutta ja kasvattaa liiketoimintaansa. Se on kustannustehokas ja pitkäjänteinen tapa luoda arvokasta sisältöä, joka houkuttelee, informoi ja sitouttaa potentiaalisia asiakkaita.

Miksi artikkelimarkkinointi toimii?

 • Orgaaninen näkyvyys: Hyvin optimoidut artikkelit nousevat hakukoneiden hakutuloksissa korkeammalle, mikä lisää verkkosivustosi liikennettä ilman maksettua mainontaa.
 • Asiantuntijuuden vahvistaminen: Laadukkaat artikkelit auttavat sinua profiloitumaan oman alasi asiantuntijana ja rakentamaan luottamusta potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa.
 • Pitkäkestoinen vaikutus: Toisin kuin perinteiset mainokset, artikkelit jäävät elämään verkkoon ja voivat tuottaa tuloksia pitkällä aikavälillä.
 • Monipuoliset mahdollisuudet: Artikkeleita voidaan hyödyntää monipuolisesti eri kanavissa, kuten verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa, uutiskirjeissä ja yhteistyökumppaneiden sivustoilla.

Orgaaninen näkyvyys tarkoittaa sitä, miten verkkosivustosi tai sisältösi näkyy hakukoneiden, kuten Googlen, hakutuloksissa ilman maksettua mainontaa. Kun joku tekee haun tietyllä hakusanalla, orgaaninen näkyvyys määrittää, millä sijalla sivustosi näkyy hakutuloksissa. Mitä korkeammalla sivustosi on, sitä todennäköisemmin käyttäjät klikkaavat sitä.

Miten orgaaninen näkyvyys toimii?

Hakukoneet käyttävät monimutkaisia algoritmeja määrittääkseen, mitkä sivustot ovat relevantteja tietylle haulle. Nämä algoritmit ottavat huomioon monia tekijöitä, kuten:

 • Sisällön laatu ja relevanssi: Onko sivustosi sisältö informatiivista, hyödyllistä ja vastaa käyttäjän hakuun?
 • Tekniset tekijät: Onko sivustosi nopea, mobiiliystävällinen ja helppokäyttöinen?
 • Sivuston auktoriteetti: Kuinka luotettavana ja arvostettuna sivustoasi pidetään? Tähän vaikuttavat muun muassa muut sivustot, jotka linkittävät sinun sivustollesi.

Orgaaninen näkyvyys on tärkeä osa digitaalista markkinointia. Se auttaa sinua tavoittamaan oikean kohderyhmän, lisäämään bränditietoisuutta ja kasvattamaan liiketoimintaasi pitkällä aikavälillä. Panostamalla hakukoneoptimointiin ja laadukkaaseen sisältöön voit parantaa orgaanista näkyvyyttäsi ja saavuttaa menestystä verkossa.tunesharemore_vert

Miten aloittaa artikkelimarkkinointi?

 1. Määrittele kohderyhmäsi: Kenelle kirjoitat? Mitkä ovat heidän kiinnostuksen kohteensa ja ongelmansa?
 2. Suunnittele sisältöstrategia: Mitä aiheita haluat käsitellä? Miten usein julkaistaan uusia artikkeleita?
 3. Luo laadukasta sisältöä: Kirjoita informatiivisia, mielenkiintoisia ja helppolukuisia artikkeleita, jotka tarjoavat aitoa lisäarvoa lukijalle.
 4. Optimoi hakukoneille: Käytä relevantteja hakusanoja ja varmista, että artikkelisi on teknisesti hakukoneystävällinen.
 5. Jaa ja mainosta: Levitä artikkeleitasi sosiaalisessa mediassa, uutiskirjeissä ja muissa kanavissa, joissa kohderyhmäsi viettää aikaa.

Esimerkkejä onnistuneesta artikkelimarkkinoinnista

 • Paikallinen kahvila: Kirjoittaa blogipostauksen parhaista kahvilauteista Lohjalla, mainiten samalla omat erikoiskahvinsa.
 • Kuntokeskus: Julkaisee artikkelin tehokkaimmista treenivinkeistä, tarjoten samalla ilmaisen kokeilujakson uusille asiakkaille.
 • LVI-yritys: Jakaa artikkelin energiansäästövinkkejä taloyhtiöille, mainostaen samalla omia huoltopalveluitaan.

Haluatko apua artikkelimarkkinoinnissa?

Jos kaipaat apua tai ideoita artikkelimarkkinoinnin aloittamiseen tai kehittämiseen, ota yhteyttä meihin! Autamme sinua luomaan tehokkaan sisältöstrategian ja tuottamaan laadukkaita artikkeleita, jotka tuovat tuloksia.

Vastaa