Natiiviartikkeleita laina-asioista tai mistä tahansa

admin

Me kirjoitamme asiakkaillemme artikkeleita, natiiviartikkeleita, ja julkaisemme niitä erilaisilla teemasivustoilla. Asiakkainamme ovat niin sisustusyritykset, kansainväliset kasinot, rakennusliikkeet, autoiluala, matkustus kun nyy viimeisimpänä myös finanssiala. Mistä on kyse?

Tässä esimerkki viimeisimmästä julkaistusta natiiviartikkelista:

https://ykkoslohja.fi/lohjalla-riittaa-vuokra-asuntoja-kiitos-muuttotappion/

tai tällainen, missä asiakkaana matkailuun liittyvä sivusto:

https://www.harrasta.net/miten-tehda-matkailusta-harrastus/

Miten kaikki tapahtuu?

Me kirjoitamme ajankohtaisen artikkelin sopivasta aiheesta, jonka sisälle lisätään asiakkaan oma sisältö, joka yleensä on linkki tai kaksi linkkiä asiakkaan omille sivuille, tietyllä ankkurisanalla varustettuna. Jokainen meidän kirjoittamamme artikkeli on yksilöllinen emmekä kopioi niitä toisille sivustoille, näin Google arvostaa artikkeleitamme korkealle.

Kaikki alkaa sivustojen valinnasta, yleensä kirjoitamme 2-5 artikkelia per asiakas noin 1-2 kuukauden aikajänteellä, jonka jälkeen pidetään parin kuukauden tauko ennen seuraavaa kampanjaa. Yhden kirjoitetun ja julkaistun artikkelin keskihinnaksi tulee vain 200€ + alv24%, tämä koska osa sivustoista on hintavampia kuin toiset mutta eri teemat mahdollistavat todella kattavan peiton erilaisista lukijakunnista.

Tällä hetkellä tarjoamme natiiviartikkeleita näille sivustoille:

www.ykkoslohja.fi

www.kettujulkaisut.fi

www.ostalohjalta.fi

www.ostavihdista.fi

www.ostakirkkonummelta.fi

www.kuninkaantie.fi

www.harrasta.net

www.itamerensatamat.fi

www.suomenpolitiikka.fi

www.suomenhistoria.fi

www.kahvilapaiva.fi

www.stadinraksat.fi

www.rodokselle.fi

www.muotijakoti.fi

www.bulgarianlomat.fi

www.kanarianasunnot.fi

www.ertuki.fi

Yksinkertaisimmillaan tilaus on yksi artikkeli yhdelle sivustolle, jolloin hinta vaihtelee 150-400 euron välillä riippuen halutusta sivustosta. Sivustoja on listoillamme näiden lisäksi muitakin, mutta tässä ensisijaiset sivustomme.

HUOM! Jokainen artikkeli kirjoitetaan sivuston teeman mukaisesti, mutta kuitenkin niin että asiakkaan linkitys itse artikkelissa on artikkelin sisältöön sopiva!

Koska voit tilata?

Voit jättää tilauksen koska tahansa tai pyytää meiltä tarjouksen valitsemienne sivustojen perusteella. Vastaamme teille aina mahdollisimman pikaisesti. Artikkeleita kirjoitamme käytännössä jokainen arkipäivä ja tarvittaessa myös viikonloppuisin.

Ota yhteyttä lomakkeella ja kerro mistä toivoisit meidän kirjoittajan ja mille sivustoille, niin saat meiltä tarjouksen. Luonnollisesti tuotamme vastaavaa sisältöä tarvittaessa myös suoraaan teidän omille sivustoillenne ja kirjoitamme artikkeleita haluamiinne alustoille.

[contact-form-7 id=”726″ title=”Yhteydenotto”]