Nissan Titan XD Kanadasta Suomeen

admin

Lohjalainen Carvista on aloittanut isojen Nissan Titan avolava-autojen Suomen tuonnin. Autoja Suomessa myyvä autoliike Carvista on tullut aiemmin tutuksi Dodge Ram kevyt kuorma-autojen ja henkilöautojen tuojana-ja myyjänä. Carvistan Janne Noukkala kertoo, millaisesta autosta oikeasti on kyse.

– Nissan Titan XD on Ramien tapaan kevyt kuorma-auto kaikilla varusteilla. Kokonsa puolesta se asettuu pienemmän ja suuremman Ramin väliin 4100 kilon kokonaismassallaan. Autoon on tehty kaikki tarvittavat testit Suomessa, jotta autoa voi myydä Suomessa ja se on täysin lainmukainen liikennekäyttöön, kertoo Noukkala.

Nissan Titan XD:ssä on Cummins® 5.0-litrainen DOHC 32-venttiilinen V8 Turbo dieselmoottori Aisin® 6-vaihteinen automaattivaihteisto, jolla saadaan 310 hevosvoimaa jai 753 Nm vääntö. Auton teknisiin varusteisiin kuuluu todella paljon premium henkilöautoluokasta tuttuja varusteita ja itse auton sisusta on nahkaa ja puuta, kaikesta näkyy loppuun saakka viimeistelty lopputuote.

– Nissan Titan XD tulee meille Kanadan Nissanilta, koska sieltä Eurooppaan tilaaminen on helpompaa ja auto on mm. valmiiksi kilometrimittarilla varustettu ja tulee talvivarusteluin. Tavalliseen ja totuttuun Nissan autoon verrattuna Nissan Titan XD:ssä on kaikki eri lailla, se onkin ns. Amerikan Nissan. Auto myös valmistetaan Yhdysvalloissa.

– Nissan Titan XD on oiva työväline, kun tarvitaan veto-ja työautoa, mutta ei aivan sieltä järeimmästä päästä, Nissan riittää jo todella pitkälle ja antaa ajajalleen ja käyttäjälleen myös tarvittavan ajomukavuuden. Auto on avolavakäytön lisäksi aivan täysin käytettävissä perheautona, mahtuuhan siihen normaalit viisi matkustajaa ja jokaiselle on hyvin ruhtinaallisesti tilaan. Auto ei myöskään kuluta normaali ajossa kokoonsa nähden hirveitä, auto kuluttaa noin 7-11 litraa/100km, kertoo Noukkala.

Autoja myydään jo täyttä kyytiä, ja Carvistassa on aina vähintään yksi mallikappale, jonka kautta autoon ja sen varustelutasoon ja ominaisuuksiin voi käydä tutustumassa.

Autosta lisää:

http://www.carvista.fi/autot_kaytetyt/1/1774