Sähköposti – kotisivut – domain ja markkinointipalvelu

Sähköposti – kotisivut – domain ja markkinointipalvelu

Meidän kauttamme teillä on mahdollisuus saada näkyvyyttä omalle tuotteellenne, yrityksellenne palveluna. Meillä ei oikeastaan mikään ole automatisoitua, ei kotisivukone, ei laskutus, eikä edes puhelimet tai sähköposti. Me olemme pieni ja pippurinen, ja haluamme toteuttaa palvelumme tuottamalla yrityksille palveluita hyvien kumppaneiden kanssa.

Kotisivut, verkkotunnus ja sähköposti ovat palveluita, jotka ovat saatavissamme kauttamme. Näissä luotamme monivuotiseen kumppaniin, jolla meillä on itselläkin kymmeniä sivustoja webhotelleissa: Zoner Oy. Zoner on vuonna 2005 perustettu internet-palveluntarjoaja, joka on alusta asti panostanut laadukkaaseen asiakaspalveluun ja nopeisiin palvelimiin. Me olemme olleet heidän asiakkaitaan lähes heidän alkuajoistaan alkaen.

Mitä voimme tarjoita Zonerin kanssa yrityksille, yhteisöille ja yhdistyksille – tätä olemme tarjonneet jo vuosia.

WordPress-kotisivut Zonerilta

Voit varata suoraan Zonerilta WordPress-kotisivut ja niitä varten tarvittavat palvelut, ja jatkaa siitä täysin itsenäisesti. Toinen vaihtoehto on, laittaa meille sähköpostia ja kysyä meiltä kokonaisvaltainen paketti lähtien tarvittaessa logon suunnittelusta aina valmiiseen verkkokauppaan saakka.

WordPress-kotisivut: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, jota käyttävät miljoonat ihmiset ja organisaatiot verkkosivustojen luomiseen. Se on ilmainen, avoimeen lähdekoodiin perustuva ja erittäin monipuolinen, joten se sopii kaikenkokoisille ja -tyyppisille sivustoille.

Tässä on joitakin WordPressin ominaisuuksia, jotka tekevät siitä niin suositun:

 • Helppokäyttöinen: Vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta verkkosivustojen luomisesta, voit helposti luoda ja ylläpitää WordPress-sivustoa.
 • Monipuolinen: WordPressin avulla voit luoda kaikenlaisia verkkosivustoja, kuten blogeja, yritysssivustoja, verkkokauppoja ja paljon muuta.
 • Laaja valikoima teemoja ja laajennuksia: Saatavilla on tuhansia ilmaisia ja maksullisia teemoja ja laajennuksia, joiden avulla voit muokata sivustosi ulkoasua ja toiminnallisuuksia.
 • Avoin lähdekoodi: WordPressin avoin lähdekoodi tarkoittaa, että sitä kehittää ja parantaa jatkuvasti laaja yhteisö.

WordPress-kotisivujen luominen:

Jos harkitset WordPress-kotisivujen luomista, tässä on joitakin vaiheita, joita sinun on noudatettava:

 1. Valitse verkkotunnus ja webhotelli: Verkkotunnus on sivustosi osoite internetissä, ja webhotelli on paikka, jossa sivustosi tiedostot tallennetaan.
 2. Asenna WordPress: Voit asentaa WordPressin helposti useimpiin webhotelleihin.
 3. Valitse teema: Teema määrittää sivustosi ulkoasun. Voit valita ilmaisista tai maksullisista teemoista.
 4. Asenna tarvittavat laajennukset: Laajennukset lisäävät sivustoosi uusia toimintoja.
 5. Luo sisältöä: Aloita sisältösi lisääminen sivustollesi, kuten blogikirjoituksia, sivuja ja kuvia.
 6. Julkaise sivustosi: Kun olet valmis, voit julkaista sivustosi ja tehdä siitä näkyvän internetissä.

WordPress-kotisivujen ylläpito:

Kun sivustosi on julkaistu, on tärkeää ylläpitää sitä säännöllisesti. Tämä sisältää:

 • Uuden sisällön lisäämisen: Säännöllinen uusien blogikirjoitusten, sivujen ja kuvien lisääminen auttaa pitämään sivustosi tuoreena ja mielenkiintoisena. Tämän saat meiltä tarvittaessa palveluna.
 • Sivustosi päivittämisen: On tärkeää pitää WordPress-asennuksesi ja laajennuksesi ajan tasalla uusimmilla tietoturvapäivityksillä. Tämä on mahdollista Zonerin palveluissa automaattisesti.
 • Varmuuskopioiden ottamisen: On tärkeää ottaa varmuuskopioita sivustosi tiedostoista säännöllisesti, jotta et menetä niitä, jos jokin menee pieleen. Tämä on mahdollista Zonerin palveluissa automaattisesti.

Helppokäyttöinen sähköpostipalvelu Zonerilta

Helppokäyttöinen sähköpostipalvelu tarjoaa käyttäjilleen yksinkertaisen hallintapaneelin, joka mahdollistaa sähköpostilaatikoiden tehokkaan hallinnoinnin. Tämä paneeli on suunniteltu niin, että käyttäjät voivat lisätä ja poistaa sähköpostilaatikoita helposti ilman monimutkaisia prosesseja. Paneelin kautta käyttäjät voivat myös muuttaa sähköpostilaatikoiden asetuksia, kuten aktivoida lomavastaajia tai vaihtaa salasanoja.

Tällainen hallintapaneeli on erityisen hyödyllinen yrityksille ja organisaatioille, joissa sähköpostilaatikoiden määrä ja asetukset voivat vaihdella usein. Sen avulla IT-henkilöstö voi hallita sähköpostijärjestelmiä tehokkaasti, varmistaen, että kaikki työntekijät saavat tarvittavat resurssit ja että heidän sähköpostiasetuksensa ovat ajan tasalla.

Yrityksen uusi domain tai vanhan siirto Zonerilta

Verkkotunnus (engl. domain) on sivuston osoite ja se kirjoitetaan selaimeen, kun halutaan vierailla tietyllä sivustolla. Esimerkiksi www.zoner.fi on verkkotunnus.

Domain on käytössä myös sähköpostiosoitteissa @-merkin jälkeen. Välillä verkkotunnuksesta näkee käytettävän myös nimiä nettiosoite tai verkko-osoite. Lue tarkemmin, mikä on domain.


Ja mikä parasta, tarpeen tullen, voit tilata tämän kaiken ja vähän muutakin markkinointiisi liittyvää meiltä.