Samsungin SmartThings ja uudet B2B-näytöt

admin

Samsung on esitellyt Integrated Systems Europe (ISE) 2024 -tapahtumassa Barcelonassa, kuinka SmartThings-alusta vahvistaa yhtiön B2B-näyttötarjontaa. Tämä uusi sukupolvi yhdistettävyydessä tuo mukanaan monia edistysaskeleita, kuten internet-of-things (IoT) -alustan tehokkaamman hyödyntämisen. Samsung keskittyy erityisesti helposti hallittaviin ja kattavilla yhteyksillä varustettuihin digitaalisiin näyttötauluihin.

Ps. Nyt markkinoille on tullut uusi älypuhelin Samsung S24 Ultra, ja sille helmikuussa 2024 vaihtotarjous vanhasta puhelimesta.

SmartThingsin hyödyt yrityskäytössä

SmartThings-alusta mahdollistaa seuraavan sukupolven liitettävyyden ja ominaisuudet yrityksille, parantaen asiakkaiden ja kumppanien käyttökokemusta eri aloilla. Alustan avulla yritykset voivat hallita entistä kattavammin älylaitteitaan eri ympäristöissä. Tämä sisältää esimerkiksi hotellien TV-näytöt ja muut kaupalliset näytöt, joissa hyödynnetään Matter ja Home Connectivity Alliance (HCA) -standardeja.

SmartThingsin ominaisuudet

  • Routines-toiminto: Mahdollistaa valaistuksen, lämpötilan, kosteuden ja ilmanlaadun automaattisen säätelyn.
  • SmartThings AI Energy Mode: Auttaa yrityksiä vähentämään energiankulutusta, esimerkiksi automatisoimalla laitteiden sulkemisen.
  • SmartThings Enterprise API: Mahdollistaa SmartThings-järjestelmän yhdistämisen asiakkaiden omiin hallintajärjestelmiinsä.

Samsungin uusi interaktiivinen näyttö ja kumppanuus Googlen kanssa

Samsung on ilmoittanut myös Google Enterprise Devices Licensing Agreement (EDLA) -sertifioidusta WAD-näyttösarjasta. Näyttösarja hyödyntää Android™ 13 -käyttöjärjestelmää ja on saatavilla 65-, 75-, ja 86-tuumaisina malleina. WAD-näyttösarja tarjoaa saumattoman ja intuitiivisen oppimiskokemuksen opetusympäristöihin.

Cisco-kumppanuus ja 105” 5K Smart Signage -näyttö

Samsung on laajentanut kumppanuuttaan Ciscon kanssa esittelemällä 105-tuumaisen 21:9 Smart Signage QPD-5K -näyttötaulumallin. Tämä malli on yhteensopiva Microsoft Teams -sertifioidun Cisco Room Kit EQ -videoneuvotteluratkaisun kanssa, mikä tekee siitä ideaalin hybridityöskentelyyn.

Läpinäkyvä Micro LED -näyttö

Samsung esitteli myös Euroopassa Transparent MICRO LED -näytön, joka tarjoaa poikkeuksellisen läpäisykyvyn ja selkeyden. Tämä teknologia luo uusia mahdollisuuksia myymälä- ja näyttelytiloissa, rikkoen katselukokemusten totuttuja rajoja.

Vastaa