Sisältö on kingi

admin

Sisällöntuotantoa

Kerro yrityksesi tarina

Haluatko esitellä yrityksesi asiakkaillesi sekä potentiaalisille asiakkaille uudella tavalla? Pystyn tuottamaan teille, teidän kanssanne, teistä kertovia artikkelimuotoisia mainoksia, yritysesittelyitä, esitteitä, kampanjoita….
Kustannuksetkaan eivät päätä huimaa.

.. paikallislehtiin, kotisivuille, blogeihin, facebookiin, yritysesitteeseen….

Jos kuulostaa mielenkiintoiselta, ottakaa yhteyttä, istutaan alas ja katsotaan mitä voimme teistä luoda

Sisältöä -teksti

Reilut 300 suunniteltua ja toteutettua kotisivuprojektia vuosien 1995-2017 aikana toimivat alustana, jolla ER-tuki tarjoaa kotisivupalveluitaan. Kotisivut tarvitsevat parhaimmin toimiakseen toimivan sisällön ja tämän sisällön tuottamiseksi ER-tuki tarjoaa palveluitaan koko verkostonsa voimin.

Artikkelityyppinen lehtimainonta on mahdollista monissa eri lehdissä ja hyvin kirjoitettu mainosartikkeli on monta kertaa toimivampi kuin samankokoisen perusmainos. Tästä on todisteena Kari Oksasen reilusti yli 200 mainosartikkelin historia.

Sisältöä – kuvat

Itse otettu tai kuvapankista ostettu – ei väliä sillä monesti yksi kuvaa kertoo tuhat sanaa ja sitä kannattaa käyttää.

Sisältöä – videot

Nykytekniikalla voimme nopeasti tuottaa pieniä videoita niin sosiaaliseen mediaan, kotisivuille kuin YouTube-kanavalle. Nykyään ER-tuki tuottaa videoita yhteistyössä alan oikeiden ammattilaisten kanssa.

Sisältöä- blogit

Et jaksa itse kirjoittaa tai ei tunnu että osaat – anna ER-tuen kirjoittaa puolestasi.

Sisältöä voidaan toimittaa asiakkaalle myös facebookiin, YouTubeen, Twitteriin – jos sinusta tuntuu, että osaatte työnne hyvin, mutta joku toinen voisi kertoa siitä paremmin, ota yhteyttä!