Uusi aika koittaa sisältömarkkinoinnissa

admin

Jos vuosi 2021 on ollut sisällöntuotannon kasvun ja opettelun aikaa, on tuleva vuosi 2022 saman jatkumoa. Meille on myös tulossa uutta energiaa uuden tekijän merkeissä, joten ER-tuki tulee jatkamaan kehitysteen eurooppalaisena sisällöntuottajana ja sisältömarkkinoinnin kehittäjän edelleen. Siinä missä 2021 on ollut lähinnä töitä Ruotsiin, Englantiin, Tanskaan ja Saksaan, toiveissa on, että myös suomalaiset yritykset havattuvat sisältömarkkinoinnin ja sisällöntuotannon mahdollisuuksiin.

Kuluneen vuoden aikana on kauttamme tullut Suomen markkinoille mm. autojen yhteiskäyttöä, erilaisia teknisiä laitteita ja digisovelluksia ja monia muita palveluita, jotka tulevat joko Ruotsista, Virosta tai Saksasta tänne Suomeen ja käyttävät meidän toimittamiamme sisältöpalveluita markkinointinsa tukena. Aina ei tarvita tv-mainontaa tai Iltasanomia oman viestin esille saamiseksi – pienempikin rajapintaa saattaa tuottaa juuri tarvittavan kosketuspinnan ja meillä on nykyään tarjolla sekä nettisivuja, sosiaalisen median kanavia että striimaajia, joiden kautta sanomaa tai tuotetta saadaan esille entistä paremmin – mutta ei välttämättä kalliimmin.

Uusi työntekijämme on siis tulossa aivan vuoden 2022 alussa, mutta häneltä menee kuitenkin oma aikansa, ennen kuin hän on perillä mitä kaikkea hänen toimenkuvaansa kuuluu – nimittäin näitä tehtäviä ei voi oppia koulun penkillä, mutta perustaidot on hyvä käydä sieltä hakemassa. Jos vielä suurin piirtein kaikki menee kohdalleen, saamme hänelle vielä myös apulaisen ainakin loppuvuodeksi, mutta sen aika sitten näyttää.

Onko se SEO, vai mitä se on, mitä me teemme? Me teemme vähän sitä sun tätä, mutta perusajatuksena on tuottaa asiakaskohtaista sisältöä, joka sitten esitetään tai linkitetään eri sivustoilta ja alustoilta parhaaksi katsovallamme tavalla, budjetista riippuen.

Kryptot ja pelaaminen

Sisältötuotannon lisäksi asiakaskohtaisesti, olemme tehneet myös omia aloituksia lähinnä lohkoketjujen ja kryptovaluutan suuntaan, sekä e-urheiluun, joiden pariin olemme avanneet useita eri sivustoja, hieman erilaisella lähtöajattelulla. Tätä kautta olemme sekä oppineet uutta, että saaneet aivan uudenlaisia kontakteja, ja mm. vielä tämän vuoden aikana julkaisemme kryptovaluuttojen suhteen pienimuotoisen oppimispelin, joka auttaa aloittelijoita oppimaan kenties jotain uutta kryptovaluutoista, ja niiden kanssa sijoittamisesta.

Olemme jopa ottaneet omat ensiaskeleet kryptovaluuttojen parissa ja tehneet testisijoituksen pariin eri valuuttaan, joiden arvo tätä kirjoitettaessa on noin +20% aloituksesta- mikä ei ole mitenkään erikoista kryptovaluuttamarkkinoilla, joilla sijoittamisessa tarvitaan pitkää pinnaa, oikea-aikaisia toimija, ja luottoa omaan tekemiseen.

Seuraa sivustoamme, ja olet askeleen kenties kilpailijaasi edellä…. tsekkaa tästä vaikka yksi tulevien vuosien kehitykseen liittyvä vinkki…..